GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

av | dec 22, 2015 | Uncategorized

Nu när julen nalkas så är det många som önskar sig nya skyltar, eller? Nej det kanske inte är så, inte i julklapp i alla fall. Däremot har vi nu kämpat igenom oss våra 4 månader av högsäsong. Konstatera kan vi, att när mörkret lägger sig så uppstår direkt behovet av att sticka ut i vimlet, belysa sitt varumärke, att öka sin försäljning, att synas…

Detta gör att perioden september-december i regel är de månader vi i skyltbranschen jobbar som hårdast. Det skall tillverkas, levereras, monteras och utföras service på äldre skyltanläggningar. För det är just då, när vårt land draperas i mörker våra produkter verkligen får spela ut sitt fulla register och det är även då de ska fungera och lysa upp gatorna.

Så vi vill tacka alla gamla och nya kunder för att ni år efter år ger oss förtroendet att vårda era varumärken. Vi ser nu med pigg blick fram emot nya utmaningar under 2016 och hoppas på många spännande och roliga projekt. Men innan dess så ska vi ta lite välförtjänt ledighet.

Bemanningen varierar lite under mellandagarna men vi finns nästan alltid tillgängliga via mail eller telefon. Ordningen bör vara helt återställd den 7 januari.

Så återigen God Jul & Gott Nytt år önskar hela personalen på Mourou Skyltreklam
Ps. när kommer “julbelysningstrenden” som finns i USA slå igenom i Sverige? Lite kul vore det väl ändå, eller?

Fina, miljövänliga och kostnadseffektiva skyltar!

Vi vill alltid hjälpa fler företag och organisationer att skylta på ett bättre sätt. Vi tar hand om hela skyltprocessen survey, ritningar, bygglov, produktion, tillverkning och montage!

Pin It on Pinterest