GOOD MORNING SVERIGE

av | okt 23, 2015 | LED-Skyltar, Nyheter, Profil 4

För tredje gången skyltar vi om de hotell som från start faktiskt var Good Morning Hotels. Dessa 13 anläggningar, som vi för första gången skyltade om till IBIS strax innan sekelskiftet har alltså blivit Good Morning Hotels igen. Hotellen har under nästan 20 år ägts av franska Accor och verkat under Ibis och Mercures varumärken men har nu sålts till Ligula Hospitality group som även driver hotell under varumärkena Profil Hotels och Park Inn.

Med otroligt pressad tidsplan har vi skött bygglovshantering, tillverkning och montage av de nya skyltarna till samtliga hotell. Leveranserna består av profilbokstäver, ljuslådor och underkonstruktion i form av takstativ och infästningspunkter. Logotypen har i sitt utförande en tjock outline, därav valde vi att tillverka bokstäverna som Profil 4 där outlinen i detta fall också får verka som kantlist åt akrylfronten så att den sitter på plats i bokstaven.

Skyltarna är självklart LED-bestyckade för god driftsekonomi och liten miljöpåverkan. Samtliga leveranser kommer att vara klara i början av november, då kommer vi landa på en total projekttid på cirka 2 månader inkluderat offert, ritarbete, bygglovshantering, tillverkning och montage. Snabbt tycker vi!

Vad händer med de gamla skyltarna då?

Självklart så återvinns alla de gamla Ibis och Mercure skyltarna. Vår montörer separerar elektronik från de material som går att återvinna och samtligt material lämnas in till de lokala återvinningsstationerna. Aluminium blir till slut ny aluminium som i förlängningen kanske blir nya skyltar. Energiförbrukningen vid återvinning av aluminium resulterar i en besparing på cirka 95% av den energi som går åt att framställa helt ny aluminium. Vi har även återanvänt vissa gamla bakstycken till ljuslådorna och endast tillverkat nya fronter och kompletterat med ny LED, priseffektivt och miljövänligt!

Läs mer om Good Morning hotels här:
Good Morning Hotels Hemsida
Pressmeddelande från Ligula Hospitality group
Länkarna öppnas i nytt fönster!

Fina, miljövänliga och kostnadseffektiva skyltar!

Vi vill alltid hjälpa fler företag och organisationer att skylta på ett bättre sätt. Vi tar hand om hela skyltprocessen survey, ritningar, bygglov, produktion, tillverkning och montage!

Pin It on Pinterest