LEVERANSERNA TILL SUBWAY FORTSÄTTER

av | sep 25, 2015 | LED-Skyltar, Profil 6

Den här gången var det dags för Subway att öppna på Värmdö Köpcentrum. Subway är världens största snabbmatskedja och har idag över 40.000 restauranger över hela världen och i Europa finns de på över 4000 ställen. Målet är att ha upp emot 250 restauranger i Sverige.

Vi har fått förtroendet att leverera flertalet av deras restauranger i Sverige. I leveranserna ingår tjänster i form av visualisering, tillverkning, bygglov och montage av skyltar både utvändigt och invändigt.

Subway använder sig som standard av ledskyltar i profil-6 (P6) utförande, både fristående och med bakgrundsplåt. P6 är en profilbokstav där den främre akrylen fästs i bokstavskroppen helt utan synlig kantlist, detta medför att logotypen inte förvrängs eller behöver ändras på grund av listen som i håller fast akrylen. Ljuskällan i bokstäverna är självklart miljövänlig och energieffekt LED. Enkelt och snyggt tycker vi!

Vi vill önska Subway lycka till med den nya restaurangen och hoppas ni blir nöjda med er skyltanläggning.

Fina, miljövänliga och kostnadseffektiva skyltar!

Vi vill alltid hjälpa fler företag och organisationer att skylta på ett bättre sätt. Vi tar hand om hela skyltprocessen survey, ritningar, bygglov, produktion, tillverkning och montage!

Pin It on Pinterest