Bromma Blocks

Projektbeskrivning – Bromma Blocks

När KF-Fastigheter kontaktade oss för att be om hjälp med att ta fram ritningar och förslag på nytt skyltprogram till Bromma Blocks blev vi självklart glada. Uppdraget bestod till största del av hänvisningsskyltar för in och utfarter. KFF hade redan med skyltar som en del i designmanualen för hela det nya köpcentrumet och vårt uppdrag blev att översätta det till skyltspråk. Utmaningen var att på ett enkelt och tydligt sätt slussa kunder i den relativt avancerade trafiklösningen inom området.

 

Projektdetaljer

Kund KF-Fastigheter
Datum 2012
Tjänster Design original produktion montage
Produkter Markskyltar, pyloner, väggskyltar, LED-Flex

 

Hänvisningar i alla storlekar

Bromma blocks avancerade trafiklösning krävde tydliga hänvisningsskyltar, uppdraget bestod i att rent grafiskt binda samman den externa hänvisningen med den interna. Dekormönster på baksidan av pylonerna återkommer även på insidan av centrumet. Även formspråk och färger finns i alla hänvisningskyltning i området.

Läcker belysning med LED-Flex

För att accentuera och göra skyltarna ännu tydligare valde man att på ytterkant av all hänvisning dekorera med ett grönt LED-Flex rör. Denna typ av rör kan användas som ersättare för traditionellt neon och effekten är väldigt snarlik. I övrigt är skyltarna innerbelysta och tillverkade som Profil 10, som ger texterna en tunn glödande (corona) effekt.

Mera bilder!

Här finns mer bilder från projekten. Är du intresserad av någon liknande eller har ett skriande behov av att prata skyltar så tveka inte att höra av dig!

BEHÖVER DU OCKSÅ JÄTTEFINA SKYLTAR?

Vill du kanske jobba med oss?
Vi har alltid tid för nya utmaningar, stora som små!
Ring oss, maila, skicka flaskpost eller kom förbi på en kopp kaffe!

Pin It on Pinterest