Chop Chop Ledskyltar

Pyloner, digitala menysystem och ledskyltar

Projektbeskrivning – Chop Chop

Chop chop är något rätt unikt i våra ögon. Det är en snabbmatskedja som levererar fantastiskt god och vällagad asiatisk mat både i restaurang och i drive thru. Vi har levererat samtliga skyltar till alla deras restauranger i Sverige. Vi har tillsammans med Chop Chop tagit fram ett skyltkoncept bestående av fasadskyltar, menytavlor, hänvisningsskyltar och digitala menyer. Vi har även levererat system för drive-thru beställningar. Vi har även levrat tjänster i form av design och originalframställning för digitala menysystem och menyskyltarna som finns i drive-thrun.

 

Projektdetaljer

Kund Chop Chop Datum Från 2010 och framåt Tjänster Design original bygglov produktion montage Produkter väggstativ ledskyltar butiksskyltar pvcskyltar digitalskyltar

 

LED skyltar, menytavlor och stolpar

Leveranserna har bestått av allt ifrån fasadskyltar bestyckade med modern, miljövänlig LED-belysning till stora stolpar med Chop Chop logon som pricken över i:et. Vid infarterna till Drive-Thru finns tydliga markeringar i form av stora pilar som visar var man skall köra. Menytavlorna är accenterade med röda LED-Flex rör för att ge dessa ett mer exklusivt intryckt.

Digital menysystem och dekorskyltning

Vi har tagit fram utseende och originalmallar för Chop Chop:s digitala menysystem. Skärmarna visar rätterna statiskt och kan med enkelhet bytas av personalen i restaurangen. Vi har även tagit fram illustrationer i form av maskotar som pryder väggarna i restaurangerna. Figurerna är sedan trycka och konturskurna i skummad PVC. Invändigt finns även logotyper som är skurna i rostfritt stål.

Mera bilder!

Här finns mer bilder från projekten. Är du intresserad av någon liknande eller har ett skriande behov av att prata skyltar så tveka inte att höra av dig!

BEHÖVER DU OCKSÅ JÄTTEFINA SKYLTAR?

Vill du kanske jobba med oss?
Vi har alltid tid för nya utmaningar, stora som små!
Ring oss, maila, skicka flaskpost eller kom förbi på en kopp kaffe!

Pin It on Pinterest