Gränby Centrum  LEDskyltar

Projektbeskrivning – Gränby Centrum

Vi har levererat all centrumskyltning till Gränby Centrum i uppsala. Leveranserna har bestått i väggmonterade LED-skyltar tillverkad som framåtlysande profil 4 bestyckade med tridonic LED. Leveranserna har också inkluderat takstativ och pyloner på parkeringsytorna. Vi sköter också både extern och intern utsmyckning i form av stora tygvepor och banderoller. Gränby Centrum genomgår för närvarande (början av 2015) en om- och tillbyggnad där vi är med och levererar vepor som klär in de ytor där ombyggnaden pågår.

 

Projektdetaljer

Kund Gränby Centrum / Atrium ljungberg
Datum 2010
Tjänster original bygglov projektledning produktion montage
Produkter takstativ väggstativ ledskyltar kampanjskyltar banderoller vepor

 

Framåtlysande Profil 4

Skyltarna till Gränby Centrum är tillverkade som Profil 4. Varje bokstav är alltså individuellt svetsad med sarg så att den bildar en cirka 120 mm tjock bokstav. I bokstaven monteras LED som lyser framåt. Framför ljuskällorna monteras sedan akrylplast som sprider ljuset jämt över bokstaven. De delar som är i färg i logotypen är direktprintade på akrylen.

 

Vepor & Banderoller

Vi har inte lämnat Gränby för att de stora logoskyltarna varit klara sedan ganska länge. Under åren har vi ombesörjt produktion och montage av säsongsbetonade kampanjvepor. Under den pågående ombyggnationen sköter vi även dekoration av de ytor som för tillfället är mitt uppe i ombyggnaden allt för att centrumet inte skall kännas som en arbetsplats, och det fungerar väldigt bra tycker vi!

 

Mera bilder!

Här finns mer bilder från projekten. Är du intresserad av någon liknande eller har ett skriande behov av att prata skyltar så tveka inte att höra av dig!

BEHÖVER DU OCKSÅ JÄTTEFINA SKYLTAR?

Vill du kanske jobba med oss?
Vi har alltid tid för nya utmaningar, stora som små!
Ring oss, maila, skicka flaskpost eller kom förbi på en kopp kaffe!

Pin It on Pinterest