Media Markt

LED-skyltar – Butiksskyltar – POS

Projektbeskrivning – Media Markt

Vi har levererat skyltar till Media Markt i Sverige sedan starten 2006 och vi gör det fortfarande. De ursprungliga leveranserna bestod av LED-bestyckade fasad och takskyltar som i vissa fall var över 30 meter breda vi levererade också all fast skyltning inne i butikerna. Idag levererar nästan uteslutande skyltar till insidan av butikerna. Vi levererar också original och design som är anpassat efter det tyska konceptet. Under 2014 började Media Markt rulla ut ett helt nytt koncept för sina butiker där vi självklart är med och levererar allt från original till specialbyggda tv-skärmar för interaktiv POS.

Projektdetaljer

Kund Media Markt
Datum Från 2006 och framåt
Tjänster Design original bygglov produktion montage
Produkter takstativ väggstativ ledskyltar butiksskyltar pvcskyltar

LED-Skyltar i gigantiskt format

När Media Markt började rulla ut sin expansion 2006 var det inte särskilt vanligt att butiker tog för sig på det sättet som Media Markt började med. De stora röda skyltarna, som ibland var 35 meter breda, blev en stor utmaning för oss både ur ren produktionssynpunkt, men även när det kom till montage och transport. När vi sedan började leverera skyltar på insidan växte projekten ytterligare och kunde omfatta tusentals unika skyltar vid varje leverans.

Invändiga skyltar

Varje projekt innehåller en otrolig mängd invändiga skyltar. Produkttyperna varierar alltifrån informativa skyltar trycka på kartong till stora takhängda navigationsskyltar printade på skummad PVC. Vårt uppdrag består av originalframställning, produktion och montage av skyltar och dekor. När varuhusen väl är i drift tar vi hand om löpande konceptuella uppdateringar och produktion och distribution av kampanjmaterial.

Mera bilder!

Här finns mer bilder från projekten. Är du intresserad av någon liknande eller har ett skriande behov av att prata skyltar så tveka inte att höra av dig!

BEHÖVER DU OCKSÅ JÄTTEFINA SKYLTAR?

Vill du kanske jobba med oss?
Vi har alltid tid för nya utmaningar, stora som små!
Ring oss, maila, skicka flaskpost eller kom förbi på en kopp kaffe!

Pin It on Pinterest